inrX

inrX (uttales «inner-x», som i innertier) er et resultatprogram for pistolskyting som støtter de fleste pistoløvelsene definert av NSF og ISSF.

Programmet er designet som klient-server, slik at du kan ha flere klienter som benytter samme database. Til eksempel en klient for påmelding, to for registrering av resultater og en for visning av resultatlister. Det er fullintegrert med NSF, som lar deg laste ned forhåndspåmeldinger med et museklikk. Like enkelt er det å laste opp resultatene etter endt stevne. Det er full støtte for eksport av påmeldinger og import av resultater fra både Megalink ML-Leder og SIUS SiusData. Du kan enkelt synkronisere databasen mot Google Drive slik at du har tilgang til samme databasen fra flere steder. I tillegg har du da lett tilgang på en sikkerhetskopi.

inrX er gratis og har ingen løpende kostnader.

inrX Live

inrX Live er en utvidelse av inrX, hvor resultatene oppdateres mens øvelsen pågår. Resultatene legges inn via en Android applikasjon og oppdateringene kan observeres via stevnesidene. Dersom inrX settes opp til å synkronisere resultater og resultatlister automatisk, vil resultatlistene på stevnesidene jevnlig oppdateres.

Med inrX Live slipper en å føre resultatene flere ganger. Etter de er registrert i Android applikasjonen, havner de automatisk i resultatlisten. I tillegg kan stevnedeltakere følge med underveis under øvelsen etter hver serie, at resultatet fra anvisningen er korrekt registrert i systemet.

Om arrangør benytter en skjerm e.l. for visning av live-oppdateringene, kan tilskuere følge med utviklingen i feltløypen og på skytebanen mens øvelsen pågår.

Last ned "Konfigurasjon-av-inrX-Live.pdf" for mer informasjon. Tjenesten krever et gyldig abonnement.